Зибери: Зголемен бројот на Албанци, намален бројот…

Констатација е дека речиси сите помалубројни заедници…

Алити во Брисел истакнал дека деполитизирана и…

Министерот за администрација, Адмирим Алити, во рамки…

МИОА: Новиот закон ќе ја деполитизира администрацијата

Законот за висока раководна служба е сосема…

Негриески удри по Владата: Потрошија 820 милиони…

Барањата се едноставни, да се израмнат платите…

Дали ќе има уште еден штрајк? Владата…

Властите и ССМ го започнаа социјалниот дијалог…

Администрацијата бара К-15 за 2020 – Министерот…

УПОЗ, синдикатот на администрацијата, на средбата со…