Реприза: Падна “Азот” – фабриката е целосно…

Територијата на индустриската зона „Азот“ во Северодоњецк…

Реприза на Азовстал: Нацистите во фабриката “Азот”…

Украинските милитанти кои се засолниле во фабриката…

Евакуацијата на цивилите во Азот е невозможна

Евакуацијата на 568 цивили кои се засолнети…

Дефинитивно е новиот “Азовстал”: На територијата на…

До илјада украински националисти се наоѓаат на…

(Видео) Цивили од Северодоњецк: Во фабриката “Азот”…

Во хемиската фабрика Азот во Северодонецк, која…