Трајановски: Наместо политиканство да бидеме конзистентни и…

Заменик-градоначалникот на Град Скопје, Александар Трајановски, побара…

Трајановски: Свесно или несвесно над 100 автобуси…

Обврските на ЈСП се плаќани редовно, треба…

Трајановски: Луѓето се во агонија, ВМРО-ДПМНЕ не…

Во денешното гостување во ТВ 21, заменик-градоначалникот…

Трајановски: Безбедносните служби потфрлија со заканите за…

Овој тренд ги става граѓаните во незавидна…

Трајановски: Ако е некој против модерно Скопје…

Пред неполни десетина дена имавме советнички прашања…

(Фото) Трајановски: Вечерва оддадовме почит на сите…

Заменик-градоначалникот на Скопје, Александар Трајановски, вечерва заедно…

(Фото) Заменик-градоначалникот на Скопје, Александар Трајановски на…

Заменик-градоначалникот на Скопје, Александар Трајанвски, денеска беше…

(Видео) Формирана нова советничка група во Советот…

Денеска во Советот на Градот Скопје беше…

Трајановски: Со години “позитивна пракса” било да…

Јас сум заменик градоначалник, доаѓам од редовите…

Трајановски: Зошто Владата еднострано сега си ја…

Самиот претседател на синдикатот ЈСП кажа дека…