Израел го отповика амбасадорот од Шпанија

Шпанскиот премиер ја доведе во прашање законитоста…

Чад го отповика амбасадорот од Израел

Чад го отповика вршителот на должност амбасадор…

Бахреин го отповика амбасадорот во Израел и…

Бахреин го отповика својот амбасадор во Израел,…

Колумбија го избрка израелскиот амбасадор од земјата

Колумбија го избрка израелскиот амбасадор од земјата…