Паѓа поддршката меѓу граѓаните за членство во…

Поддршката за ЕУ во земјава на најниско…

Анкета: Се повеќе Украинци се подготвени да…

Мало, но растечко малцинство верува дека Киев…

Анкета: Само 35 отсто од граѓаните на…

Многумина веруваат дека пристапот на Украина ќе…

Анкета: Половина од Американците мислат дека Украина…

Сè поголем дел од американските гласачи велат…

Анкета: 82% од Германците не ја одобруваат…

Олаф Шолц има најнизок рејтинг на одобрување…

Анкета: Се поголем број Украинци сакаат мировни…

Речиси половина од анкетираните изјавиле дека се…

(Фото) На вмровски инстаграм профил ВМРО-ДПМНЕ губи…

На анкетата на пролфилот Патриотско друштво на…

Анкета: Огромен пад на поддршката на Израелците…

Според најновата анкета има огромен пад во…

Владеачката коалиција во Германија со историски низок…

Владеачката коалиција во Германија со историски низок…

(Фото) Крах на владините политики, дури 76%…

Само 8% од Британците се сложуваат со…