Хоџа за Груби: Тој е дилетант обучен…

Вицепремиерот  Артан Груби, кој во гостување на…

Генералниот секретар на Беса бара да се…

Генералниот секретар на Беса, Арјанит Хоџа, побара…

Хоџа: Заедно со Алијанса за Албанците може…

Коментирајќи ги последните политички случувања по изборите…

Хоџа: Беса ѝ понуди на Алијанса заедничко…

„Иако беше апсолутен фаворит за постигнување победа…