Путин: Доминацијата на западните банки се ближи…

Според рускиот претседател, новите технологии му се…

(Видео) Апасиев: Власта им служи на бакнарските…

Во денешното обраќање во Собранието на Република…

Како САД и светот за 72 часа…

Беше петок наутро, а бран на јавна…

Захарова: САД ќе го упропастат светот во…

САД, во обид да го спасат својот…