(Фото) НБРМ предупредува: Лажни банкноти од по…

Забележана е појава на фалсификувани банкноти од…

Ама нeма инфлaциja: НБРМ нарача 30 милиони…

НБРМ нарача 30 милиони парчиња нови банкноти,…