Екс-инженер на Гугл: До 2030 луѓето ќе…

Реј Курцвеил, поранешен инженер на „Гугл“ познат…

Човековата бесмртност, мит или реална можност? Џеф…

Американскиот бизнисмен и мултимилијардер, Џеф Безос, инвестирал…