Слушнала ли министерката што е “ждановизам” и…

ЖДАНОВИЗАМ. Андреј Жданов, по кого е именуван…

Потребен е македонски културно-информативен центар во срцето…

Министерката за култура Бисера Костадиновска – Стојчевска…

Министерката за култура на средбата на комисијата…

Во Софија, денеска се одржа третиот состанок…

(Видео) Министерка или модератор? Бисера користи терминологија…

Под притисок на јавноста министерката за култура,…

Арсовска ги „прегази“ партиските војници на СДСМ…

По долг временски период на бегање од…

Mинистерката за култура бега од средба со…

Град Скопје и градоначалничката Данела Арсовска ја…