(Видео) Венко Филипче и Благој Бочварски возеа…

Венко Филипче и Благој Бочварски возеа по…

Бочварски од Велес: Вложивме 1,1 милион евра…

Инвестициите во инфраструктурата се од клучно значење…

Инвестиција од преку 300 милиони денари! Министерот…

Изградбата на браната Отиња не е лесен…

Бочварски: Вложуваме 11,5 милиони евра за модернизација…

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски…

Џафери: Експресниот пат Крива Паланка- Ранковце е…

Претседателот на Владата на Република Македонија, Талат…

Бочварски од Струмица: Преку 2 милијарди евра…

Преку 2 милијарди евра во моментов инвестираме…

Бочварски: 20 милиони евра за изградба на…

Претседателот на Владата на Република Македонија, Талат…

Пасошите за транспортерите и за превозниците ќе…

Транспортерите и превозниците од земјава што поседуваат…

Бочварски повторно со помош за градоначалниците на…

Во рамките на работната посета на источниот…

Град Скопје: Бочварски ги потврдува сомнежите за…

Реакцијата на Министерството за транспорт и врски…