Богатите станаа уште побогати: Ова е најбогатиот…

Вагит Алекперов, поранешниот претседател на нафтената компанија…

500-те најбогати луѓе во светот годинава станаа…

Вкупно, 500-те најбогати луѓе забележале дека нивната…

Колку сиромашните осиромашуваат, толку богатите се богатат:…

Секој десетти човек во светот е гладен,…