Британски платеник во Украина за Си-Ен-Ен: Немаме…

Британскиот платеник Марк Ејрес (48), кој се…

(Видео) Потресно сведоштво на британски платеник во…

Британскиот платеник Ејден Еслин, кој се предаде…