Поморските гиганти го запреа патувањето на контејнерските…

Најмалку осум бродови беа нападнати во последните…

Се огласија Xyтите по нападот на американски…

Во соопштението објавено на социјалните мрежи, Хутите…

Пентагон: Американски воен брод и повеќе комерцијални…

Пентагон се огласи откако претходно денеска, и…

Обединетото кралство ќе прати два воени брода…

Британија ќе прати два брода на кралската…

Турција го затвори Босфор и Дарданелите за…

Турција го забрани преминувањето на руски воени…