Брзата помош во Будимпешта ќе користи електрични…

Формирани се две велосипедски клиники кои ќе…

Илина и Ева под македонско знаме ќе…

Убави вести стасаа од Геманија, сонот на…

Се сруши зграда во Будимпешта, има и…

Четворица минувачи се повредени денеска во Будимпешта…

(Фото) Македонските вина беа претставени во Будимпешта

На Институтот по славистика и балтичка филологија…

Унгарија влегува во игра: Иницијатива преговорите меѓу…

Унгарија предложи Будимпешта да биде платформа за…