Ќе треба ли да ѝ воведеме визи…

Претставничкиот дом на Холандија на 8 декември…

Бомба од амбасадорот на Косово во Белгија:…

Европската унија бара од Македонија да воведе…

Украинската Рада ја повика ЕУ да престане…

Украинскиот парламент ја повика ЕУ да престане…

Полска размислува да го ограничи пристапот до…

Полска разгледува планови да го следи примерот…

Путин потпиша: Русија воведува визи за дипломатите…

Рускиот претседател Владимир Путин потпиша Закон за суспензија на…