МВР бара прекршочна постапка и за Општина…

Денеска (15.08.2023) министерството за внатрешни работи, поточно…

Градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу, добил две…

Градоначалникот на Општина Чаир, Висар Ганиу денеска…

Арсовска гради мега-парк од 30.000 метри квадратни…

Започнува изградбата на новиот мега-парк во Чаир…