(Видео) Дронот „Охотник“ првпат фрла бомба пред…

На интернет се појави снимка на која…

Совет Русија-НАТО на 12 Јануари – Предлага…

Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг и…

Јапонија и САД воено се подготвуваат за…

Ваквиот развој на настаните веројатно ќе предизвика…