Вредноста на Биткоин се преполови

Повеќе од два месеци паѓа вредноста на…

Биткоинот со најголем пад во изминатите неколку…

Биткоинот падна за дури пет отсто на…

Пазарот на криптовалути и денес во црвено…

Пазарот на криптовалути и денес е во…

Пад на Биткоинот за 6,1 отсто

Биткоинот падна за 6,13 отсто на 47.606…