(Видео) Најмоќниот телескоп во светот успешно го…

После речиси 30 години планирање и напорна…

(Видео) Успешно лансиран најмоќниот вселенски телескоп –…

Најголемиот вселенски телескоп „Џејмс Веб“ денеска беше…