Санкциите “на апарати”: Гаспром го зголеми извозот…

„Гаспром“ во првите седум месеци од оваа…

Русија ја прекина испораката на гас за…

Руската државна енергетска компанија Газпром во саботата…

Гас “има снемано”: Поради ремонт Гаспром исклучува…

Руската енергетска компанија „Гаспром“ ќе ја прекине…

ЕУ се жали: Намалувањето на протокот на…

Најавата на рускиот гасен гигант Газпром дека…

“Гаспром” ја намалува испораката на гас преку…

„Гаспром“ ја намалува испораката на гас за…

Путин “ја смирува” Европа: Гаспром секогаш и…

Путин: Гаспром СЕКОГАШ и СЕКАДЕ ќе ги…

Ќе се греат на Сонце: Гаспром не…

Руски Гаспром им кажал на клиентите во…

Ќе следува ли бурна реакција од Русија?…

Поради тоа што „Гаспром“ повеќе не испорачува…

Нема рубљи, нема гас: Гаспром го прекина…

Гаспром го прекина снабдувањето со природен гас…

Бугарија се договорила со САД за увоз…

Бугарија, за разлика од Полска, откако одби…