Страшно: Драстичен пораст на бројот на случаи…

Гинеколошкото одделение при Општата болница во Кочани…

Отворање на Центар за фетална медицина во…

На ЈЗУ Универзитетска клиника за гинекологија и…

Гинекологија преполна: На ГАК се повеќе трудници…

Во моментов има 11 позитивни жени, осум…

Градоначалничката Арсовска го посети првороденото бебе во…

Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска го…