Вартоломеј му подари на г.г Стефан раскошен…

Раскошен комплет од архиепископски панагии за време…

Г.г Стефан до Вартоломеј: Го почувствувавте копнежот…

Делегација на Охридската Архиепископија, предводена од архиепископот…

Г.г Стефан: Овој настан е правда за…

Сега и Света Софија Охридска, врз кој…