Страшно: Зејтин без декларација на македонски јазик…

По информацијата дека руски производи се продваат…

Пендаровски: Декларацијата за Гоце Делчев е непотребно…

Предлозите 4+1 во преговорите со Бугарија не…

Сите партии со исклучок на Левица за…

Откако претрпе измени со забелешки и поддршка…

Декларацијата за поддршка на територијалниот интегритет и…

Пратениците најавија Декларација за поддршка на територијалниот…

Џафери ја саботираше декларацијата за Гоце Делчев,…

Текстот од декларација за Гоце Делчев сеуште…

Пратениците од СДСМ и ДУИ избегаа за…

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата предложија на…

(Видео) Османи се спротистави на декларацијата за…

Ако влеземе во таков процес ние со…

СДСМ да каже што не е прифатливо…

ВМРО-ДПМНЕ искрено жали за реакцијата на СДСМ…

(Видео) Што содржи Декларацијата за заштита на…

Ова е целата содржина на Декларацијата 1.…