Најнова анкета: рејтингот на Бајден падна на…

Најновата анкета покажува дека Бајден има сериозен…

Милановиќ: ЕУ „страда од ужасен недостаток на…

Претседателот на Хрватска, Зоран Милановиќ, оцени дека…

Германија ги зголемува трошоците за култура и…

Новата министерка за култура на Германија, Клаудија…

Германското МВР бара отстранување на „непријателите на…

Германската министерка за внатрешни работи, Ненси Фезер,…

Последниот натпревар на Ердоган: Ќе ја поткопа…

Во текот на изминатите неколку месеци, турскиот…