Поради дефект овој дел од Скопје ќе…

Центарот за управување со кризи (ЦУК) известува,…

Дел од општина Центар без вода

Без вода денеска од 9 часот ќе…

Поради дефект МНР и зградата А1 без…

Во Министерството за надворешни работи (МНР) нема…

(ФОТО) Митовски на лице место направи проверка…

Директорот на ЈП Водовод и канализација –…

(Фото) Саниран деликатен дефект поради кој дел…

Во текот на вчерашниот ден теренските екипи…