Диносаурусите сè уште постојат на други планети,…

Диносаурусите можеби биле изумрени пред повеќе од…

ЕКСТРЕМНА РЕТКОСТ: Откриен 66 милиони години стар…

Фосил на неизведено јајце од диносаурус, совршено…