Захарова: Русија ќе одговори соодветно на протерувањето…

Русија ќе одговори на американското протерување на…

САД протера 12 руски дипломати од ОН…

Соединетите Американски Држави прогласија 12 руски дипломати…

Македонија ги евакуираше амбасадорот и дипломатите од…

Министерот за надворешни работи Бујар Османи информира…

Македонскиот амбасадор и дипломати се кријат во…

Во источниот дел на Украина заглавено е…

(Видео) Можна е евакуација на македонските дипломати…

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, во…

Војната тропа на врата: Русија ги евакуираше…

Сите руски дипломати ја напуштија Украина, изјави…

Се повлекуваат еден по еден: Британија нареди…

По САД и Велика Британија нареди персоналот…

Борел: ЕУ нема намера да ги евакуира…

ЕУ нема намера да ги евакуира семејствата…