(Видео) НАСА бара доброволци за симулирање живот…

Американската Национална воздушно-вселенска администрација – НАСА објави…

Хуманитарна акција “Сите за Мартин”: Доброволци со…

На социјалните мрежи македонските граѓани се мобилизираат…

Тешко на Украинците: Кадиров испрати нова група…

Чеченскиот лидер Рамзан Кадиров изјави дека нова…

(Видео) Кадиров е горд: Уште една група…

Кадиров: Група доброволци заминаа од Чеченија за…

(Видео) Престанете да доаѓате тука: Американски доброволци…

Американец кој доброволно отишол да се бори…

Албанци од Косово тргнале да се борат…

Двајца косовски Албанци кои се упатиле кон…