Лекар специјалист во Србија зема 1.100 евра…

Претседателката на Сојузот на лекари и фармацевти…

Протестираат матичните лекари – Се примаат само…

Матичните доктори и докторите специјалисти од секундарното…

Утре нов протест на матичните лекари, ќе…

Матичните доктори и докторите специјалисти од секундарното…

Матичните лекари повторно добија „датум за датум“:…

Матичните лекари нема да продолжат со протести…

Протест на докторите денеска – ќе се…

Матичните лекари во земјава денеска нема да…

Се се е jaсно: Објавено како доктopите…

Минуваат часови, а во Мелбурн се наближува…