Волстри Журнал: Странските купувачи избегнуваат да го…

Уделот на американските обврзници во сопственост на…

ЕУ повторно во должничка криза?

Долговите во земјите-членки на ЕУ се превисоки,…

Ситуацијата со долгот на Америка рапидно се…

Задолжувањето на САД оваа година е на…

(Фото) САД го зголемија долгот за 600…

САД го зголемиле долгот за 600 милијарди…

(Фото) Кина продолжува со продавање на државните…

Кина продолжи со продавање на државните обврзници…

ММФ: Ситуацијата со долгот на САД е…

ММФ предупреди дека ситуацијата со долгот на…

(Фото) Што се случува со САД? Долгот…

САД додадоа 275 милијарди долари долг за…

Националниот долг на САД со нов рекорд

Долгот на земјата ги помина фамозните 33…

Бесими: За време на пандемијата државниот долг…

Министерот за финансии, Фатмир Бесими, во емисијата…

Кој кого зафркна? Западните медиуми ја слават…

Со оглед на тоа што грејс-периодите на…