600 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА ДЕЖУРСТВА, А ДЕЖУРА…

Државниот завод за ревизија изврши ревизија на…

Траги-комичен извештај на ДЗР за Арачиново: Не…

Државната ревизија во Општина Арачиново открива дека…

Државен завод за ревизија: Само ГРОМ и…

Државниот завод за ревизија денеска ги објави…

ДЗР резервирани околу тоа колку се објективни…

Приходите од издавање на пасоши, лични карти,…

Државен завод за ревизија откри: Министерството за…

Над 18,6 милиони евра се офајдиле приватните…

Работи ли некој во државава според закон?…

Државниот завод за ревизија (ДЗР) во 2021…

Скандал: Наместо за реконструкција на Универзална сала…

Извештајот на Државната ревизија за успешноста на…

Државен завод за ревизија ја попари Владата:…

ДЗР изврши ревизија на владините мерки за…