(Видео) Гори електрана во Русија, евакуирани се…

Пожар во електрана во Русија резултираше со…

Украина нареди делумна евакуација на жителите на…

Украина вчера им нареди евакуација на ранливите…

Ова ли го чекаше Русија?! СЕ ПЛАНИРА…

Додека се борат да ја одржат електричната…

Драма во Доњецк: Евакуирани 75000 луѓе поради…

Повеќе од 75.000 луѓе се евакуирани во…