Борел: ЕУ “мора” да ја вооружи Украина…

ЕУ „мора“ да ја вооружи Украина за…

Шефот на европската дипломатија: Рубљата покажа голема…

Шефот на дипломатијата на ЕУ, Јосеп Борељ,…

Борел повика на итен состанок на Советот…

Шефот на ЕУ Жозеп Борел итно повика…

Борел: Годинава во Европа доминираа кризи

Шефот за надворешна политика на ЕУ, Жозеф…

Борел ја сумираше 2021 година, Македонија воопшто…

Министерот за надворешни работи на ЕУ, Жозеф…