(Видео) Азербејџанскиот претседател “ја пошљака” репортерката на…

Илхам Алијев, претседателот на Азербејџан, ја замолкна…

Официјално: Асанж се враќа во САД! Британија…

Велика Британија ја отфрла жалбата на Асанж…