Траги-комедија: Затвореник од Идризово крадел низ Кисела…

Полициски службеници од Одделението за криминалистички работи…

ПРИТВОР за командирот и двајцата полицајци на…

Притвор им е одреден и на двајцата…

Ексклузивно: Познат идентитетот на грабнатиот затвореник од…

Официјално, еден од затворските службеници кои го…

ВО ЖИВО ОД ИДРИЗОВО: ДЕТАЛИ ЗА ФИЛМСКОТО…

Филмско грабнување на затвореник се случило вечерва…

Шокантно: Затвореник на ЦИА бил користен во…

Затвореникот Гитмо на ЦИА користен како реквизит…