Ново зголемување на цените на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги…

Порасна и цената на гасот на светските…

Цената на гасот скокна за 20 отсто.…

Ново зголемување на цените на горивата од…

Цената на бензините и на дизелот останува…