Николовски: 70 жени земјоделки добиваат по 6000…

Денеска сведочиме на уште едно ветување кое…

Николовски: Обезбедени 140 милиони денари дополнителна поддршка…

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо…

Николовски е горд што во Македонија има…

Покрај реформата на системот на субвенции максималната…

Ковачевски: Инвестираме во капитални проекти во земјоделството…

Претседателот на Владата на Република Македонија, Димитар…

Државниот завод за статистика ќе спроведе пробен…

Со Пробниот попис ќе бидат опфатени одреден…

Тргнете ја политиката од земјоделството, посебно во…

Тргнете ја политиката од земјоделството, посебно сега,…

МЗШВ: До 30 јуни ќе се продолжи…

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги…

Николовски: Работиме за усогласување на земјоделските политики…

Македонија континуирано и посветено работи на спроведувањето…

Италијанското земјоделство пред колапс: Речиси 100.000 фарми…

Речиси 100.000 италијански фарми се на работ…

Катастрофа: Над 20.000 земјоделски семејства ќе останат…

Оваа новонастаната ситуација во светот дополнително ќе…