Цената на златото достигна ново рекордно високо…

Светската цена на златото повторно порасна на…

Рекордна цена на златото

Златото на крајот на неделата достигна 2.417…

Цената на златото и понатаму расте, благ…

Во најголем пад денеска се европските и…

„Голдман Сакс“: Цената на златото ќе продолжи…

Според аналитичарите на „Голдман Сакс“, приближно 8%…

Цената на златото руши рекорди

Рекордно висока цена има златото. Сега цената…

Европска земја увезува „забрането“ руско злато

Швајцарија користи дупки за да ги заобиколи…

Македонија е меѓу подобрите на Балканот: Еве…

Грција има 114.12 тони резерви на злато,…

На „Богородица“ лани во еден ден запленети…

Царинската управа лани во еден ден запленила…

Цената на златото достигнува историски максимум

Цената на златото скокна за 10,94% оваа…

Од аеродром украдено злато вредно 13,5 милиони…

Канадската полиција истражува кражба на злато и…