300 убиени, околу 1000 ранети украински војници…

Брифинг на Министерството за одбрана на Русија:…

Конашенков: За еден ден елиминирани преку 500…

Официјалниот претставник на руското Министерство за одбрана,…

Ќе врие меѓународната, Конашенков: Најдовме информации за…

Извештај на Министерството за одбрана на Руската…

Монасите потврдија: “Украинските нацисти ја запалија дрвената…

Сведоштвата на локалните жители и монасите во…

Конашенков најавува: Прашање на денови е кога…

Руското Министерство за одбрана објави дека руските…

Конашенков: Нападот на Херсон и Изум е…

Руско Министерство за одбрана: Нападот на украинските…

Резултати од денешниот “пекол” во Украина: Убиени…

Вечерен брифинг на Министерството за одбрана на…

(Видео) Русите уништија базен камп на украинска…

Ракети со висока прецизност со воздушни лансирања…

(Видео) Руската армија ги уништи штабот и…

Руската армија го уништи штабот и базата…

Нема милост во војна? Русите разнесоа цел…

Руската армија го спречи обидот за евакуација…