Десетици древни православни икони од Украина прошверцувани…

Древни православни икони од Украина биле прошверцувани…

Македонските експерти вратија 20 украдени икони во…

Професионалноста, стручноста, умешноста и синхронизираноста меѓу политичката,…

Уште 37 икони ќе бидат вратени од…

Министерката за култура, Бисера Костадиновска Стојчевска во…

Албанија ќе ѝ врати на Македонија незаконски…

Незаконски изнесени икони од Македонија кои завршиле…