Османи ја осуди изјавата на Јотова: Провокативни…

Шефот на дипломатијата Бујар Османи ја осуди…

Јотова се надева дека “Македонија ќе ги…

„Мора да се искористат сите напори на…

Јотова: Бугарија стои целосно зад европската иднина…

„Бугарија стои целосно зад европската иднина на…

Македонците од Албанија со порака до Јотова:…

Македонското друштво Илинден Тирана најостро ја осудува, како…

Јотова ќе испрати писмо до Советот на…

Потпретседателката на Бугарија Илијана Јотова најави дека…

Јотова не отстапува од внесување на Бугарите…

Задолжителен услов од кој Софија нема да…

Јотова: Гласав за да се стави крај…

Јотова рече дека е тешко да се…

Јотова стана миротворец: Се залага за преговори…

Бугарскaта потпретседателка Илијана Јотова се залага за…

Од Косово ѝ порачаа на Јотова: Ниту…

Партијата „Наша иницијатива” од Косово, која ги…

Јотова пријавила во МНР дека ќе ја…

Престојот на делегацијата предводена од потпретседателката на…