Страшно: Малолетници со нож нападнале две лица,…

Денеска (10.11.2023) во 00.20 часот на подрачјето…

Интервентната полиција вечерва спречи самоубиство во Скопје

Интервентната полиција вечерва спречи самоубиство во близина…

Го оставил автомобилот отклучен, па му го…

На 23.12.2021, полициски службеници од ЕВР Центар…