Бочварски од Велес: Вложивме 1,1 милион евра…

Инвестициите во инфраструктурата се од клучно значење…

Инфраструктурна катастрофа: Русија објави колку украински објекти…

Руските вооружени сили извршија прецизен напад со…

(Видео) Македонија нема финансиски и градежен капацитет…

Од ВМРО-ДПМНЕ реагираат дека изградбата на државната…

Бајден отиде да зборува за инфраструктура, а…

Мостот во американскиот град Питсбург се урна,…