Короната сепак не е умрена: ЕУ ја…

Советот на ЕУ денеска даде зелено светло…

Добра вест: Владата ги укина задолжителните сертификати…

Владата на Република Македонија на денешната седница…

Добра вест: Македонските државјани од утре можат…

Патниците од Македонија, Турција, Романија, Србија, Унгарија,…

Израел ги укинува ковид сертификатите

Зелениот сертификат го поседуваа лица кои неодамна…

Д-р Беќаровски: Ковид cepтификатите се смешни во…

Ако сите се сложуваме дека ниту вакцината,…

Ковид сертификатите повеќе не се потребни и…

Во Англија до крајот на месецот може…

Русите моментално се откaжaa од планот за…

Руските пратеници го одложија разгледувањето на нацрт-законот…