20 лица починале поради грешка во лабораторија…

Англиската владина агенција одговорна за справување со…

Карантин во цела Кина! Огромен број на…

Поради зголемувањето на бројот на заболени од…

Го прогласуваме за умрено: Пад од 90%…

Бројот на смртни случаи од Ковид-19 нагло…

Осум починати од Ковид-19 минатата недела

Министерството за здравство, повикувајќи се на податоци…

Кај нас е “умрено” ама во Кина…

Кина вчера го пријави својот најголем број…

Добра вест: Нема починати од Ковид-19 во…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…

Нема починати: Ова е денешната Ковид статистика!

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…

Три лица починаа: Ова е денешната Ковид…

Регистрирани се 68 нови случаи на КОВИД-19…

Мал број на новозаразени: Нема починати од…

Нови 37 заразени со Ковид-19 и без…

Короната може да го прогласиме за умрено?…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…