Турчин со тешки телесни повреди донесен во…

На 14.11.2022 во Полициската станица Центар, од…

Драма во Комплекс клиники “Мајка Тереза”: Скопјанец…

На 12.10.2022 во 16.00 часот во Полициската…

Ограбена пациентка која лежела во Комплексот клиники…

Ограбена жена додела лежена болна на една…

Драма во Комплекс клиники “Мајка Тереза”: Две…

На 04.07.2022 во 10:20 часот во Полициската…

Хаос на Клинички: Шеф физички нападнал вработен

Вработен во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ пријавил…