Се краде “во дворот” на МВР, полицаец…

Жителите на Црниче на социјалните мрежи реагираат…

Приведени четири лица – расчистени четири тешки…

По преземени мерки и активности од страна…

Уапсен жител од с. Кондово за кражби…

Полицијата вчера приведе 40-годишен жител на скопксото…