На здравје: Во четврток ќе биде прогласена…

Владата в четврток се очекува да прогласи…

Најтешката зима е пред нас: Министерство за…

Очекуваме тешка зима и затоа Министерството за…

Конечно, после година и пол: Укината кризната…

По повеќе од година и пол дена,…

Владата ги менува критериумите за прогласување на…

Владата на Република Македонија на вчерашната 20-та…

Продолжена кризната состојба за топлинска енергија во…

Собранието со 59 гласа „за“, ниту еден…

Македонија прогласува уште една kpизна состојба

Одлука за постоење на кризна состојба во…

Владата прогласи kpизна состојба во снабдувањето со…

Владата на денешната втора седница донесе Одлука…

Владата ќе прогласи kpизна состојба поради недостиг…

Владата на Република Македонија на денешната 134…

Лефков: Покачувањето на струјата за 10 проценти…

Ние во моментот имаме три кризни состојби…

Обезбедени се дополнителни средства за спpавување со…

На оваа своја седница Владата ги донесе…