Криминална организација од Крит тргувала со бебиња

Мерка притвор им е одреден на четворица…

Силен земјотрес на Крит!

Земјотрес со јачина од 4,9 степени беше…

12 земјотреси го стресоа Крит по вчерашниот…

– Во текот на ноќта во јужниот…

Силен земјотрес и во Грција

Земјотрес со јачина од 4,8 степени според…

(Видео) ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА ЦУНАМИ: Силен земјотрес на…

Земјотрес со јачина од шест степени според…

Нов силен зeмјотрес од 5,6 степени ја…

Грција денеска ја погоди нов силен земјотрес…

Нов силен земјотрес на грчкиот остров Крит

Земјотрес со јачина од 5,6 степени според…

Силен замјотрес ги тресеше грчките острови

Земјотрес со јачина од 5,2 степени според…